Najib kantoi guna cybertrooper upahan jaga akaun FB

Najib kantoi guna cybertrooper upahan jaga akaun FB

Najib terkantoi isu bot upahan yang admin share tadi. Boleh ke Najib ulas apa yang page sebelah ni tulis :-

Kepala cytro, Isham Jalil pun tak reti nak defend boss ke? Patut laaa Najib marah sangat. Punya banyak duit dah labur pada cytro, tapi dengan ketua cytro sendiri tak buat kerja.

Sorang lagi cytro belaan Najib, Muhamad Harris Nasril yang juga admin Tentera Troll Kebangsaan Malaysia. Harris bergerak atas nama sosialis konon. Tapi sebenarnya kaki bedal kiri kanan. Dia dulu geng Lim Sian See (Timbalan pengarah strategik BN). Troll sana, troll sini. Acah-acah pejuang marhein. Padahal dia ni jenis cari makan je.

Status Harris Nasril di share page Najib Razak. Siapa mamat sampah ni untuk dishare? Dia hanya tahu buat lawak bodoh je. Dan bila tengok page Najib sendiri, fikir ayat-ayat Najib di page tu. Ayat troll, ayat bukan milik Najib, troll sana sini.

Cuba fikir mana Lim Sian See? Hilang dah kan? Najib pakai perunding imej dan kerjasama page troll untuk naikkan semula dirinya. Sebab itu lah ramai suka ikut tagline Najib sekarang, bukan sebab aura Najib,tapi sebab Najib gunakan media influencer.

Ramai lagi askar-askar Najib. Setiap penjuru ada. Dan berjuta Najib dah labur duit bayar cytro, tapi sekor pun tak reti buat kerja. Level apa agaknya cytro yang Najib bayar tu?

Aduhhh kesian sungguh. Najib patut cari la team kuat sikit. Bukan cytro kaki putar belit, makan duit haram je.

Tak cukup-cukup lagi ke kena ‘SCAM’ wahai Najib. Takkan dengan Isham Jalil pun boleh kena tipu kot.

Sumber:

COMMENTS