Category: Misteri

Kejam !!! Selfie dengan isteri hamil 7 bulan sebelum tolak jatuh gaung

Kejam !!! Selfie dengan isteri hamil 7 bulan sebelum tolak jatuh gaung

Seorang suami di Turki di bawa ke mahkamah atas tuduhan membunuh isterinya dengan cara yang kejam. Sebelum membunuh, dia dilaporkan ... Read More

Malaysia pernah ada virus yang lebih berbahaya dari Covid-19 – Saintis US

Malaysia pernah ada virus yang lebih berbahaya dari Covid-19 – Saintis US

“Beberapa perkara tentang virus Nipah amat membimbangkan Read More

SERAM | Youtuber popular ‘unboxing’ kotak sihir Yahudi, akhirnya diganggu jin kafir selama setahun

SERAM | Youtuber popular ‘unboxing’ kotak sihir Yahudi, akhirnya diganggu jin kafir selama setahun

Kesian sangat tengok keadaan dia sekarang. Macam semangat dia disedut oleh Jin tu. (Seriously gais, dia jadi kurus kering sangat2) Read More

Seram !!! Waze berhantu….. Perjalanan malam jadi pengalaman mengerikan dua wanita ini….

Seram !!! Waze berhantu….. Perjalanan malam jadi pengalaman mengerikan dua wanita ini….

Seingat aku datang dengan mak aku takde pulak aku kena lalu taman perumahan ni. Biar betulWaze ni? Read More

Seram !!! Kedai makan muncul tengah malam, kaki pancing selalu terkena….

Seram !!! Kedai makan muncul tengah malam, kaki pancing selalu terkena….

Alkisah pasal sebuah kedai makan yang pernah wujud 20 tahun lalu tapi telah musnah dalam kebakaran sering muncul beroperasi di ... Read More

[SERAM] 2 tahun tinggal serumah dengan orang yang dah mati

[SERAM] 2 tahun tinggal serumah dengan orang yang dah mati

Last-last ayah dia dtg tunjukkan surat kematian dia 2 tahun lepas akibat denggi. Terlopong mulut aku, lemah habis kepala lutut...... Read More